Suradnje

PickJobs

Uz malo dobre volje do puno novih prilika za život

 

Tvrtka PickJobs, donacijom web stranice želi pomoći udruzi Biram novi život koja svojim korisnicima pomaže u borbi protiv ovisnosti.

Ovih dana od strane PickJobs platforme za zapošljavanje pokrenuta je nova web stranica Biram novi život. Tvrtka PickJobs na taj način želi pomoći udruzi Biram novi život koja svojim korisnicima pomaže u borbi protiv ovisnosti.

Njihova vizija je jasna – biti udruga koja aktivno djeluje na smanjenju fenomena ovisnosti na našim prostorima te poboljšava zdravstvenu i socijalnu politiku Republike Hrvatske.

PickJobs, donirajući web stranicu udruzi, želi otvoriti vrata mnogima koji traže novu priliku za život.

Nekada je potrebno samo malo dobre volje kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

„Neće se desiti preko noći, ali ako odustaneš, neće se desiti nikada“ slogan je udruge koja je osnovana 2019. godine, a za misiju ima aktivno provoditi borbu protiv raznih oblika ovisnosti preko prevencije, rehabilitacije i resocijalizacije te provoditi psihosocijalni tretman ovisnika kroz terapijsku zajednicu.

PickJobs se na tržištu pojavljuje kao web platforma i mobilna aplikacija za zapošljavanje, a iz ove priče je vidljivo kako ne pomaže samo radnicima pronaći posao te poslodavcima pronaći željene radnike nego se trudi pomoći udruzi Biram novi život i svima onima kojima je pomoć prijeko potrebna.

Raduje nas činjenica da zajedničkim snagama možemo napraviti mnogo!

Dobro je činiti dobro!

Ostale suradnje

Do sada smo ostvarili suradnju s Centrima za socijalnu skrb na području RH-a, s Neuropsihijatrijskom bolnicom dr. Ivan Barbot Popovača (koji nam nakon liječenja šalju korisnike u našu Terapijsku zajednicu), imamo izuzetnu suradnju s Domom zdravlja Čakovci-Mikluševci i Nacionalnom memorijalnom bolnicom Vukovar – odjel psihijatrija, a u svezi pružanja zdravstvene zaštite naših korisnika.

S “Centrom podrške za ovisnike i osobe u riziku”, Zajednica Susret smo ostvarili suradnju, te su isti u sklopu njihovog projekta održavali  predavanja i grupe podrške za naše korisnike.

Naš rad prepoznat je i od strane Hrvatske radiotelevizije – dopisništvo u Vukovaru, koji su snimili prilog o radu naše Terapijske zajednice, koji je emitiran na HRT-1 u središnjem nacionalnom Dnevniku dana 03. ožujka 2021. godine.